En iPhone är inte komplett utan en hord av tillbehör som är både onödiga och behövliga. Vi har plockat ut de bästa sakerna som alla med en iPhone borde köpa.

Hörlurar

Ett par äkta iPhone hörlurar är de allra bästa om man vill ha förstklassigt ljud. Sedan är det snyggt när hörlurar är av samma märke och matchar sömlöst med telefonen. iPhone-hörlurar kommer i flera utseenden och färger, det finns lurar med kåpor och snäckor. Man kan köpa guldfärgade eller standard vitt, och allt däremellan.

Bluteooth

Musik är inte bara personligt, det är menat att delas i vänners goda lag. En bluetoothhögtalare höjer stämningen direkt. Para ihop högtalaren med iPhonen när ni är på stranden och spela upp dina nyfunna favoritlåtarna för vännerna. Det är också perfekt att ha med när man tältar är beger sig till stugan utan ström.

Det finns mängder med saker man kan koppla till telefonen genom bluetooth, inte bara högtalare. Exempelvis kan man koppla ihop telefonen med vissa GPS-system.

Dockning

Att docka mobilen betyder att man har speciella prylar att fästa telefonen i för att ladda den. De kan också vara stationer som är sammankopplade med en stereo för att spela upp mobilljudet på datorn. En av de senaste sakerna är en simpel platta som man placerar telefonen på. Man behöver inga kablar eller koppla in telefonen i någonting, bara lägga telefonen på plattan så börjar man ladda.

Det enda man måste komma ihåg att det kanske inte fungerar på äldre telefoner. Mobilen måste vara anpassad för att ta emot signalerna från plattan för att kunna laddas trådlöst.

rnn.yqe.