Många använder sig av internet när de ska handla. Antingen så köper de direkt från nätet eller så kollar de utbudet på nätet innan de går och handlar i butiken. Vad inte alla vet är att många av butikerna har skapat appar till mobilerna som kan användas till mycket av det vi gör på deras hemsidor och även har smarta funktioner speciellt anpassade för att användas på telefonen.

Med matbutikernas appar så kan du enkelt se veckans extra priser och lägga till de du vill ha i en inköpslista tillsammans med annat som du behöver köpa.  Även i andra butikers appar kan man ofta göra inköpslistor och bocka av sina köp medan du handlar.

Om företaget säljer saker i butik och inte bara på nätet så kan man med apparna hitta var butikerna ligger och vad de har för öppettider. I vissa appar kan man även se om en vara finns i just din butik och var i butiken den finns.

Apparna informerar om erbjudanden och rabatter och kan ibland skicka påminnelser när butiken har en rea eller något annat event. Om man är medlem så brukar man kunna se hur många poäng man har samlat på sig och hur många poäng det är kvar tills man får sin bonus.

Den som vill kan även shoppa direkt i appen för en del butiker, men då gäller det precis som på internet att kolla så att det är en seriös försäljare och inte någon som försöker lura dig.

Ofta kan appen också innehålla inspiration i form av till exempel recept eller modetrender. Testa du också och se hur apparna kan förenkla och förgylla din shoppingupplevelse.

 

rnn.yqe.