I  dagens moderna samhälle så använder vi oss allt mer av våra smarta telefoner. Det gäller att ta hand om din mobiltelefon så den håller länge och inte hamnar på tippen bara för att ett glas exempelvis gått sönder. Många av oss försöker att leva mer hållbart och kanske inte byter telefon så fort det kommer en ny.

Att montera på ett skyddsskal hjälper dig att hålla telefonen fri från repor och om man råkar tappa den i backen så är det skalet som får ta den största smällen. Skulle olyckan vara framme och du krossar glaset så går dessa att byta ut på ett relativt enkelt sätt. Har du iPhone så kan du leta upp din modell här och beställa den reservdel som du behöver. Det kanske kan behövas lite tips och råd via YouTube för att byta ett glas för första gången.

När du väl fixat med din telefon ett par gånger så är det inga större problem att byta ett glas eller liknande. PÅ detta sätt så spar man inte bara pengar utan även miljön. Vi lever i ett slit och släng samhälle på många sätt och kan man genom att byta ut ett trasigt glas på sin mobiltelefon så behöver man inte köpa en ny bara för att. Även batterier är något som försämras på telefonerna. Köp ett nytt batteri och byt ut detta i samma veva som du byter glas så får du i princip en ny telefon.

rnn.yqe.