Idag så börjar mobiler att vara relativt dyra så det gäller att vara rädd om dom så de inte skadas och går sönder. Då telefonerna idag är något som är väldigt användbara så blir de viktiga för oss och vi kan ha svårt att vara utan vår telefon om än för en dag.

Skydd för din mobil

Det är många av oss som i princip har våra liv i telefonerna. Det är planeringar i kalendern för att vi ska komma igång viktiga möten. Vi kommunicerar med vänner och bekanta via sociala medier och har allmänt koll på läget via nyheter i mobilen. Det finns i massor med olika former av skydd för din mobil idag. Här hittar du några. Det kan vara skyddsfodral eller ett enkelt skal. Man kan och skydda sin telefon genom att klistra på en skyddsfilm så man slipper repor på glaset. Vi vill gärna att vår telefon ska se ny ut så långe som möjligt och detta med skyddsskal och skärmskydd hjälper till.

Ta regelbunden back-up

Något som många inte tänker på är att regelbundet ta back-up på sin mobiltelefon. Det kan vara först efter ett haveri och man förlorat alla bilder och annan information som man börjar spara ner sina bilder, telefonbok och annat från mobilen. Om du har en Apple så kan du enkelt använda dig av iCloud för att säkra dina saker som finns i mobilen. För Android telefoner så är det Google Drive som används för att skapa en back-up av telefonen. Det finns även appar som man kan ladda ner till telefonen som sköter om detta och kan rädda din telefon om den blir stulen eller går sönder.

rnn.yqe.