Med tanken på hur stort nätet är, är det inte konstigt att man blir förvirrad när man ska leta efter någonting som det finns mycket av. Du kan spela hundratusentals spel online, och en stor andel av dessa går att spela på mobilen. Men för de flesta är det drygt att surfa på mobilen och man vill bara få fram bra resultat på en gång. Vi har kommit fram till några bra hjälpmedel:

  1. Bokmärken – en funktion man sällan använder för man tänker alltid att man kommer minnas adressen. Oftast gör man inte det. Om du redan har några favoritsidor som du vänder dig till för att hitta bra mobilspel, bokmärk dem och sajter du hittar senare. 
  2. Rekommendationssajter – en av de bättre platserna är att hitta sajter som recenserar och rekommenderar spel. Detta är väldigt vanlig när det kommer till svenska casinon på nätet där det är viktigt att hitta säkra platser att spela på eftersom det kostar. För andra spel kan man vända sig till speltidningar eller varför inte direkt på Google eller iTunes appsida!
  3. Prata med vännerna – jämför appar med dina vänner och se om de har några som du saknar. Fråga vilka spel de rekommenderar, har ni lika smak är chansen stor att du kommer att gilla spelen som din kompis spelar. Och du kan säker rekommendera något spel också!
  4. Följ tidningarna – många tidningar skapar artiklar om mobilspel och skapar olika slags topplistor. Dessa kan ge bra råd och du kan säkert hitta spel som du inte trodde att du skulle gilla, som faktiskt är roliga! Det finns exempelvis artiklar på de 50 bästa apparna som innehåller både spel och nyttiga appar inom andra områden.
Ramona Fredriksson