Idag är det nästan omöjligt att inte använda sin mobiltelefon som ett verktyg att få läsa på sociala medier. Speciellt med tanke på att de flesta bloggar har webbsidor som är mobilvänliga medans andra stora sociala medier är effektiva på att bra appar.

När det kommer till att läsa en blogg via mobilen idag så är det enklare än vad man först tänker sig. Oftast har bloggaren en mobilvänlig webbsajt och oavsett om du följer en modeblogg eller en vardagsbloggare så kan man enkelt komma åt deras bloggar på samma sätt som man gör för mobilen.

En annan metod att hålla sig uppdaterad på sin favorit av många sociala medier är att skaffa en av alla appar för social media. Många sociala medier idag som Imgur, 9gag, Facebook och Reddit har egna appar. De fungerar perfekt som ett substitut för webbplatserna då du sitter på mobilen och surfar.

Tar man Reddit till exempel så finner man allt man gillar via appen och du kan enkelt ha ditt konto där så som du har på datorn. Det som gör Reddit appen så bra är att precis som med Reddit så kan man enkelt hitta sig till ett flertal av olika undergrupper. I dessa undergrupper finner man diskussioner och länkdelningar precis som med andra sociala forum. Skillnaden är att det hålls oftast mer strukturerat där än hos andra.

rnn.yqe.