Idag har i princip varenda människa sin egen mobil. En del tycker bättre om sin gamla knapptelefon och vårdar sina gamla Nokia och Ericssonmodeller, medan vi andra sedan länge använder smartphones som Samsung, Iphone, Esperia, HTC med flera.

Utvecklingen för mobiltelefonen går ständigt framåt med nya funktioner och förbättrad prestanda, men hur mycket händer det med designen?  Visst görs det några små förändringar, men många gånger kan det upplevas som att designarbetet görs av några ingenjörer i Silicon Valley än att det skulle vara några av världens toppdesigners som har fått uppdraget att skapa en snygg och attraktiv mobil. Ideal of Sweden har insett att det finns både ett behov och en efterfrågan på mobilskal som även är snygga, ger din smartphone personlighet och rent allmänt förhöjer intrycket av din telefon. Något som förvandlar din mobil från en anonym plastklump till en smart och intressant modedetalj.

Visst har det tidigare funnits en del skyddsskal att köpa till extra för din smartphone, men att kalla dem ett tillskott i design är kanske att ta i, i varje fall om vi talar om de enfärgade modeller som vi tidigare kunde hitta i vår lokala mobilbutik.

Mobilen – Ett av våra mest använda verktyg

Men är det inte lite fånigt att lägga ner tid och pengar på att snygga till sin telefon? En plastbit som du har i väskan eller fickan? Tidigare var det en del som såg det så, men idag är mobilen ett av de verktyg vi använder mest under en dag. För många av oss används smartphonen till och med mer än datorn eller surfplattan och nästan alltid mer än de minuter morgon och kväll som vi sitter i bilen. Ändå är det väl ingen som ifrågasätter om du väljer att köpa lättmetallfälgar eller ny stereo till din bil?

 

rnn.yqe.